Pere de ciocolată în sos de Caramel

Pere de ciocolată în sos de Caramel
Pere de ciocolată în sos de Caramel este un fără gluten sos. Această rețetă servește 2 și costă 2,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 703 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr, nuci de macadamia, pere și suc de lămâie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de ciocolată fără făină, cu crustă de covrig, cu pere condimentate și sos de Caramel sărat, Pere prăjite cu sos de Caramel, și Pere cu sos de Caramel condimentat.

Instrucțiuni

1
Pere de bază de jos, lăsând tulpina intactă. Curățați perele. Dacă este necesar, tăiați 1/4 in. de jos la nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Așezați într-un vas mic de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Periați perele cu suc de lămâie și 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 25 minute sau până se înmoaie, ungand ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Într-o cratiță mică, combinați ciocolata, smântâna și untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Se încălzește la foc mic până se omogenizează, amestecând ocazional.
8
Combinați toppingul de caramel și nucile de macadamia; lingura pe farfurii de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
9
Așezați perele în poziție verticală pe farfurii; puneți sosul de ciocolată peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista