Pere de ciocolată în sos de Caramel

Pere de ciocolată în sos de Caramel
Pere de ciocolată în sos de Caramel este un fără gluten sos. Această rețetă servește 2 și costă 2,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 703 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr, nuci de macadamia, pere și suc de lămâie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de ciocolată fără făină, cu crustă de covrig, cu pere condimentate și sos de Caramel sărat, Pere prăjite cu sos de Caramel, și Pere cu sos de Caramel condimentat.

Instrucțiuni

1
Pere de bază de jos, lăsând tulpina intactă. Curățați perele. Dacă este necesar, tăiați 1/4 in. de jos la nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
2
Așezați într-un vas mic de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Periați perele cu suc de lămâie și 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Se presară cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 25 minute sau până se înmoaie, ungand ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Într-o cratiță mică, combinați ciocolata, smântâna și untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Se încălzește la foc mic până se omogenizează, amestecând ocazional.
8
Combinați toppingul de caramel și nucile de macadamia; lingura pe farfurii de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Ambalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat IndividualAmbalați Aluat De Prăjituri Cu Nucă De Macadamia Cu Chip Alb, Porționat Individual
9
Așezați perele în poziție verticală pe farfurii; puneți sosul de ciocolată peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierFursecuri Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista