Pere cu telemea și compot de smochine
Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 6 și costă $1.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 192 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pere anjou, smochine, port tawny și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Pere de mere și curmale Chutney / compot, Tarta cu sparanghel și telemea, și Bruschetta La Grătar Cu Telemea, Miere Și Smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați portul și smochinele într-o cratiță mică; gatiti, acoperit, la foc mic 45 de minute sau pana se inmoaie.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 20 de minute.
Aranjați 4 felii de pere pe fiecare dintre cele 6 farfurii de desert; acoperiți fiecare porție cu 1 felie de brânză. Împărțiți compotul de smochine uniform între farfurii.