Pere cu telemea și compot de smochine

Pere cu telemea și compot de smochine
Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 6 și costă $1.59 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 192 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pere anjou, smochine, port tawny și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Pere de mere și curmale Chutney / compot, Tarta cu sparanghel și telemea, și Bruschetta La Grătar Cu Telemea, Miere Și Smochine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați portul și smochinele într-o cratiță mică; gatiti, acoperit, la foc mic 45 de minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 20 de minute.
3
Aranjați 4 felii de pere pe fiecare dintre cele 6 farfurii de desert; acoperiți fiecare porție cu 1 felie de brânză. Împărțiți compotul de smochine uniform între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista