Pere cu sos de zmeură
Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Perele cu sos de zmeură ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 185 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână fructe de zmeură, miere, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pere delicioase în sos de zmeură, Pere pocate în sos de zmeură, și Rețetă de pere poșate cu sos de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Miez și coajă pere; așezat în poziție verticală într-un 8-in. vas de copt pătrat.
Combinați mierea și sucul de lămâie; se toarnă peste pere. Se acopera si se coace la 350 km. 1-1 / 2 ore sau pana cand perele sunt fragede, ungand ocazional.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați răspândirea fructelor și oțetul; se amestecă zmeura. Gatiti la foc mediu-mic pana se incalzeste; lingura peste pere.