Pere Cu Caramel Cu Aragaz Lent
Nevoie de un garnitură fără gluten? Perele cu Caramel cu aragaz lent ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 508 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de pere bosc, unt, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ușor Aragaz Lent Fiert Pere, Aragaz Lent Chai Condimentat Pere Fiert În Apă, și Pere fierte cu sos de Caramel condimentat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul aragazului lent, combinați zahărul, ghimbirul și untul.
Încălziți cuptorul la 325 F. urmați rețeta de mai sus folosind un cuptor sau o caserolă olandeză.
Coaceți, acoperiți, întorcându-vă o dată, până când perele sunt fragede și ușor străpunse cu vârful unui cuțit, 1 până la 2 ore.