Pere Coapte Umplute Cu Stilton
Perele coapte umplute cu Stilton sunt un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,4 USD pe porție. O porție conține 276 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nuci pecan, afine, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pere, Nuci Și Stilton, Pere Prăjite Cu Stilton De Lămâie, Nuci Și Miere, și Cartofi dulci la cuptor umpluți cu afine, pere și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați zahărul și untul într-un castron mic și amestecați până se omogenizează bine.
Adăugați brânză, afine și nuci pecan; se amestecă bine.
Tăiați 1 inch de pe capătul tulpinii fiecărei pere; rezervați partea superioară.
Scoateți miezul de la capătul tulpinii și scoateți aproximativ 2 linguri de pulpă din fiecare jumătate de pere pentru a forma o ceașcă, folosind un baller de pepene galben sau o lingură. Dacă este necesar, tăiați aproximativ 1/4 inch de la baza perelor, astfel încât acestea să stea plate.
Așezați perele într-un vas de copt de 13 x 9 inci. Umpleți fiecare pere cu aproximativ 2 linguri de amestec de zahăr și înlocuiți partea superioară pe fiecare.
Combinați sucul și portul într-un castron mic; se toarnă în vasul de copt.
Coaceți perele la 375 timp de 30 de minute sau până se înmoaie.