Pere coapte cu umplutură de afine-ghimbir și sos de cidru
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Perele coapte cu umplutură de afine-ghimbir și sos de cidru ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 211 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cidru de mere, zahăr brun, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Pere coapte cu cidru cu sos de caramel, Pere coapte cu umplutură Streusel, și Pere De Ghimbir Coapte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Cojiți perele, lăsând tulpinile intacte. Feliați 1 inch din partea de sus a fiecărei pere pentru a forma un capac. Feliați aproximativ 1/4 inch de la baza fiecărei pere, astfel încât să stea plat. Core fiecare pere. Frecați în afara perelor cu părțile tăiate ale jumătăților de lămâie. Aruncați lămâia.
Combinați afine, 1/2 cană de zahăr, ghimbir cristalizat și coajă într-un robot de bucătărie; puls până la tocat fin.
Așezați perele într-un vas de copt de 13 x 9 inci. Umpleți fiecare cavitate de pere cu 3 lingurițe amestec de afine, 1 linguriță la un moment dat. Topiți fiecare pere cu capacul.
Se toarnă cidru peste pere.
Stropiți untul uniform peste pere.
Combinați 1 lingură de zahăr și ghimbir măcinat; presărați uniform peste pere. Acoperiți cu grijă cu folie.
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie, bătând la fiecare 20 de minute.
Folosind o spatulă, îndepărtați cu grijă perele din vasul de copt; așezați pe farfurii individuale de desert.
Turnați lichidul din vasul de copt într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu-mare pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 12 minute).
Stropiți 1 lingură de sos peste fiecare pere.