Pere coapte cu umplutură de afine-ghimbir și sos de cidru

Pere coapte cu umplutură de afine-ghimbir și sos de cidru
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Perele coapte cu umplutură de afine-ghimbir și sos de cidru ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 211 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cidru de mere, zahăr brun, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Pere coapte cu cidru cu sos de caramel, Pere coapte cu umplutură Streusel, și Pere De Ghimbir Coapte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Cojiți perele, lăsând tulpinile intacte. Feliați 1 inch din partea de sus a fiecărei pere pentru a forma un capac. Feliați aproximativ 1/4 inch de la baza fiecărei pere, astfel încât să stea plat. Core fiecare pere. Frecați în afara perelor cu părțile tăiate ale jumătăților de lămâie. Aruncați lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Combinați afine, 1/2 cană de zahăr, ghimbir cristalizat și coajă într-un robot de bucătărie; puls până la tocat fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
4
Așezați perele într-un vas de copt de 13 x 9 inci. Umpleți fiecare cavitate de pere cu 3 lingurițe amestec de afine, 1 linguriță la un moment dat. Topiți fiecare pere cu capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Se toarnă cidru peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
6
Stropiți untul uniform peste pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pahare Cu Unt De Arahide, Tocate GrosierPahare Cu Unt De Arahide, Tocate Grosier
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
7
Combinați 1 lingură de zahăr și ghimbir măcinat; presărați uniform peste pere. Acoperiți cu grijă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
8
Coaceți la 400 timp de 1 oră sau până se înmoaie, bătând la fiecare 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Folosind o spatulă, îndepărtați cu grijă perele din vasul de copt; așezați pe farfurii individuale de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
10
Turnați lichidul din vasul de copt într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu-mare pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 12 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Stropiți 1 lingură de sos peste fiecare pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista