Pere coapte cu sos de cremă Sauternes

Pere coapte cu sos de cremă Sauternes ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 259 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr brun, gălbenușuri de ou, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Franceză într-o clipă: Roquefort și pere prăjite umplute cu nuci cu sirop Sauternes, Pere pocate în vin roșu cu sos de cremă de vanilie, și Pere coapte cu cidru cu sos de caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Cojiți perele, lăsând tulpinile intacte, apoi miezul de jos folosind un tăietor cu bile de pepene galben sau un cuțit mic ascuțit. Se amestecă împreună stafide, zahăr brun, zests și 2 linguri
Sauternes și umpleți cavitățile de pere cu amestec. Stați perele în poziție verticală într-un vas de copt cu unt suficient de mare pentru a le ține și turnați ceașca rămasă
Acoperiți vasul bine cu folie și coaceți în mijlocul cuptorului până se înmoaie, 30 până la 40 de minute.
Transferați perele într-un vas sau farfurii de servire folosind o spatulă metalică pentru a menține umplutura pe loc și turnați lichidul de gătit printr-o sită într-un castron.
Bateți gălbenușurile și zahărul granulat într-un castron mare de metal și adăugați lichid fierbinte de gătit într-un jet, amestecând constant. Puneți vasul peste o tigaie cu apă care abia fierbe și bateți energic sau bateți cu un mixer electric portabil, până când amestecul este triplat în volum și înregistrează 160 F pe un termometru cu citire instantanee, 3 până la 5 minute.
Serviți perele calde cu sos.
* Perele pot fi coapte cu 1 zi înainte, răcite, apoi răcite, acoperite. Reîncălziți în lichid de gătit, acoperit, într-un cuptor de 350 de metri F până când este încălzit, aproximativ 15 minute, înainte de a face sosul.