Pere Coapte Cremoase

Pere Coapte Cremoase
Perele coapte cremoase ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 52 de cenți pe porție. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați pere de bosc, unt, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Păstârnac Cremos Și Pere, Pere fierte cu sos cremos de Pecan, și Pere Coapte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9 inci cu 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se presara 1 lingura de zahar in vas cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Frecați restul de 1 lingură de unt peste jumătățile de pere; aranjați perele tăiate în jos în vasul de copt pregătit și presărați cu restul de 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se toarnă smântână peste pere și se continuă coacerea până se înmoaie, încă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista