Pere Brandiate
Pere Brandied ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 259 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți coniac, apă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Pere Brandiate, Budincă De Pâine Cu Susul În Jos Cu Pere Carmelizate Și Cu Brandied, și Ciocolată Caldă Brandied.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Se amestecă 1/3 cană de zahăr brun cu apă și suc de lămâie împreună într-un vas de copt negreșit până se dizolvă zahărul. Aranjați jumătățile de pere, cu miezul în jos, în vas și ungeți cu sosul. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți perele în cuptorul preîncălzit timp de 20 - 25 de minute, sau până când furculița-fragedă, dar nu moale.
Între timp, amestecați nucile împreună cu restul de 2 linguri de zahăr brun, 1 1/2 linguri de coniac și iaurtul; deoparte. Într-un castron separat, bateți crema până se formează vârfuri rigide.
Presărați zahăr alb și restul de 2 lingurițe de coniac sau lichior la alegere și bateți ușor câteva lovituri mai mult.
Pentru a servi, așezați o jumătate de pere în centrul fiecărei plăci de servire și umpleți cavitatea miezului cu umplutură de nuci. Se acoperă cu frișcă.