Perele braconate cu cremă de Cardamom ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 244 calorii. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de fasole de vanilie, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Pere Poșate Riesling cu cremă de Cardamom, Pere braconate cu Cardamom și șofran, și Pere braconate în vin roșu, Cardamom și portocală.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pere, lucrând cu 1 pere la un moment dat, țineți pere, cu tulpina în jos, în 1 mână. Faceți 3 sau 4 tăieturi rapide în pere de jos, folosind un baller de pepene galben (nu îndepărtați tulpina). Dacă este necesar, tăiați aproximativ 1/4 inch de la baza fiecărei pere, astfel încât acestea să stea plate atunci când sunt servite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
Pere
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
2
Combinați 3 căni de apă și următoarele 5 ingrediente (prin vin) într-un vas mare la foc mediu; aduceți la foc mic. Gatiti 6 minute sau pana cand zaharul se dizolva, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați pere. Folosind clești, așezați o farfurie mică curată deasupra perelor pentru a le cântări. Reveniți la foc mic; gatiti 15 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
4
Scoateți oala de pe foc; se răcește amestecul la temperatura camerei. Acoperiți și răciți 4 ore sau până la noapte (nu scoateți placa).
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Pentru a pregăti smântâna, topiți înghețata într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc.
7
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați cardamom; gatiti 2 minute sau pana cand parfumat, agitare tigaie frecvent. Se amestecă cardamomul în înghețată topită; gatiti la foc mediu-mic 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se ia de pe foc. Se strecoară amestecul printr-o sită fină peste un castron; aruncați solidele. Se răcește crema la temperatura camerei; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
10
Scoateți farfuria din perele răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
11
Scoateți perele din lichid cu o lingură cu fante; aruncați lichidul. Lingurați aproximativ 2 1/2 linguri de smântână pe fundul fiecăreia dintre cele 6 farfurii mici de desert sau boluri puțin adânci; acoperiți fiecare porție cu 1 pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
12
Garnisiți cu crenguțe de mentă și cardamom măcinat, dacă doriți.