Pere Braconate Cu Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați perele braconate cu afine. Această rețetă face 8 porții cu 179 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți pere, apă, coajă de portocală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pere braconate cu afine, Pere pocate umplute cu sos de afine, și Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați perele într-o cratiță confortabilă; acoperiți cu aproximativ 4 căni de apă.
Adăugați miere, zahăr, coajă de portocală și lămâie, suc de lămâie și băț de scorțișoară.
Scoateți semințele din păstăia de fasole de vanilie; adăugați semințe, păstăi și pliculeț de ceai în tigaie. La foc mediu-mare, aduceți la fierbere; se amestecă pentru a dizolva zahărul. Reduceți căldura și fierbeți la foc mic (15-20 de minute), până când perele sunt fragede când sunt străpunse.
Adăugați afine; întoarceți amestecul la foc mic până când se sparg afine (aproximativ 3 minute). Aruncați punga de ceai. Așezați cu grijă ingredientele într-un castron mare; acoperiți și refrigerați peste noapte. Aruncați coaja, păstăia și bățul de scorțișoară.
Serviți 1 pere cu afine și lichid într-un castron.