Pere Braconate
Perele braconate sunt o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 352 calorii. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr, lămâie, portocală de buric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere Braconate Cu Smochine Condimentate Braconate, Pere Braconate, și Pere Braconate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, de pe foc, combinați vinul, sucul din lămâie și portocală, 1 din sferturile de portocale stoarse, zahărul, vanilia, bățul de scorțișoară și cuișoarele.
Adăugați perele și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperite, întorcând perele ocazional, până când sunt ușor străpunse cu vârful unui cuțit, aproximativ 25 de minute. Folosind o lingură cu fante, transferați perele pe farfurii individuale.
Scoateți și aruncați sfertul portocaliu și condimentele. Întoarceți lichidul la foc mic și gătiți până când este siropos și redus cu două treimi, aproximativ 15 minute, în funcție de dimensiunea tigaiei. Puneți sosul peste pere.Sfat pere nu destul de coapte? Braconajul în vin face chiar și fructele ferme suculente și fragede. Pentru o dramă suplimentară, serviți acest desert roșu rubiniu cu o lingură de înghețată de vanilie.