Pere Bosc condimentate cu Chai cu tort de lire
Chai-condimentat Bosc pere cu Lira tort este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 294 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de pere de bosc, apă, păstăi de cardamom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 26%. Rețete similare sunt Pere Bosc condimentate cu Chai cu tort de lire, Fără gluten Chai condimentat tort cu Chai condimentat glazura, și Aragaz Lent Chai Condimentat Pere Fiert În Apă.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se amestecă frunzele de ceai; se fierbe timp de 2 minute.
Scurgeți amestecul de vin printr-o sită fină într-un bol; aruncați solidele.
Întoarceți amestecul de vin în tigaie; adăugați jumătăți de pere, tăiați părțile în jos. Acoperiți; se fierbe 15 minute sau până se înmoaie.
Îndepărtați perele cu o lingură pliată; așezați într-un vas superficial. Puneți perele deoparte; păstrați cald.
Aduceți amestecul de vin la fierbere la foc mediu-mare; gătiți până se reduce la 1 cană (aproximativ 10 minute).
Adăugați mascarpone, amestecând cu un bici până se amestecă bine.
Se ia de pe foc; adăugați unt, amestecând până se topește untul.
Așezați 1 felie de tort de lire pe fiecare dintre cele 8 farfurii și acoperiți fiecare felie cu 1 jumătate de pere. Se toarna aproximativ 2 linguri de sos peste fiecare portie.