Perciatelli cu sos de carne și Fontina

Perciatelli cu sos de carne și Fontina
Nevoie de o curs principal fără gluten și דל פחמימות,? Perciatelli cu sos de carne și Fontina ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 476 calorii, 28G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, oțet de vin roșu, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Încercați Perciatelli cu Bolognese, Perciatelli cu dovlecei și pesmet, și Perciatelli Cu Roșii Prăjite Și Vinete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare din oțel inoxidabil, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și gătiți până începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați carnea de vită măcinată și gătiți până când carnea nu mai este roz, aproximativ 2 minute. Se amestecă vinul și se fierbe până se reduce la 1/4 cană, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați roșiile, oregano și sarea și piperul. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
5
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți perciatelli până când tocmai ați terminat, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Scurgeți și aruncați cu sosul de carne, oțetul, Fontina, parmezanul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză FontinaBrânză Fontina
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se servește cu parmezan suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8
Recomandarea vinului: carnea acestui fel de mâncare și aciditatea roșiilor fac ideal un vin pe bază de struguri Sangiovese. Căutați un Chianti Classico sau un Rosso de Montalcino din regiunea toscană a Italiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
StruguriStruguri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista