Perciatelli cu creveți și pesmet de usturoi

Perciatelli cu creveți și pesmet de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 295 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pesmet făcut din pâine, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Perciatelli cu dovlecei și pesmet, Midii cu usturoi și pesmet, și Linguine Cu Usturoi Și Pesmet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Se adauga pesmetul si jumatate de usturoi; saut pana cand firimiturile sunt aurii si crocante, aproximativ 10 minute.
Transferați în castron mediu.
Presărați creveții cu sare și piper.
Încălziți restul de 5 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați creveții și usturoiul rămas în tigaie; saut-ul până când creveții sunt doar opaci în centru, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1/4 cană de pătrunjel, capere și coaja de lămâie.
Adăugați paste fierte și 1/2 cană de apă de gătit pentru paste rezervate.
Se amestecă în 1 cană pesmet de usturoi, adăugând mai multă apă de gătit pentru paste dacă este uscată. Se condimentează cu sare și piper.
Se presară cu pesmetul de usturoi rămas și pătrunjelul.