Pepperoni Lasagna Roll-Up-Uri
Pepperoni Lasagna Roll-up-uri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 450 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 316 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână sos de spaghete fără carne, busuioc, brânză ricotta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Easy Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri, Congelator Lasagna Roll Up-Uri, și Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului; scurgeți.
Combinați brânza ricotta, arpagicul, oregano și busuiocul; întindeți 1/4 cană peste fiecare tăiței până la 1/2 in. de margini. Se acoperă cu pepperoni și brânză elvețiană; rulați cu grijă.
Se pune partea cusătură în jos într-o mică adâncime unsă 1-qt. vas de copt; top cu sos de spaghete. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
![Casa Emma Chianti Classico]()
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floral și indicii de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșie rubinică intensă, cu reflexe violete. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect să se împerecheze cu paste și mezeluri.