Peppermint Chip Cheesecake
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 432 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți extract de mentă, frișcă grea, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peppermint Chip Cheesecake, Cheesecake Cu Mentă, și Cheesecake Cu Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de prăjituri și untul. Apăsați pe partea de jos și 1 in. pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu formă de primăvară.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, zahărul și amidonul de porumb până se omogenizează.
Adăugați ouăle și gălbenușul de ou; bateți la viteză mică doar până când sunt combinate. Se amestecă crema, extractele și colorantul alimentar, dacă se dorește. Îndoiți chipsurile de ciocolată.
Așezați tigaia pe o foaie de copt
Coaceți la 325 de minute pentru 50-60 de minute sau până când centrul este aproape setat. Se răcește pe un suport de sârmă timp de 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; se răcește cu 1 oră mai mult. La frigider peste noapte. Refrigerați resturile.