Pepparkakor al II-lea

Pepparkakor al II-lea
Pepparkakor II este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 114 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ou, scorțișoară măcinată, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pepparkakor (Fursecuri Suedeze Cu Ghimbir), Pepparkakor din grâu integral (fără lactate), și Pepparkakor al mamei (prăjituri de turtă dulce).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (190 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul. Se amestecă oul, siropul de porumb, sucul de portocale și coaja de portocală. Cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul și cuișoarele; se amestecă în amestecul crem până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Rulați aluatul la o grosime de 1/8 inch și tăiați-l în forme cu tăietori de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
4
Coaceți timp de 8 până la 10 minute în cuptorul preîncălzit. Cookie-uri reci pe rafturi de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie aproape de meridianul 4. Longitudinea este 60% vin de bază din vintage 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă din foudre și stejar neutru. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4GR / L.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista