Peppadews Umplute Cu Creveți
Peppadews umplute cu creveți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 143 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați creveți, vin, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Peppadews umplute cu Feta, Peppadews Umplute Cu Brânză De Capră, și Peppadews Umplute Cu Brânză De Capră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o tigaie medie de sote adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin și transpirați ceapa și usturoiul.
Se adaugă creveții tocați, se sotează până devin roz, apoi se degelează cu vin alb și suc de lămâie.
Adăugați unt, lăsați să se topească și răciți la atingere. Aruncați pătrunjelul.
Umpleți ardeii cu amestec de creveți.
Se amestecă oțet de vin de orez, 1/4 cană ulei de măsline extravirgin, mirin, sos de soia, ceapă verde și varză.
Puneți ardeii pe amestecul de varză pentru service.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.