Pepite Crocante Fără Pui
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 122 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 28 de cenți pe porție. Această rețetă de la Happy Herbivore are 1640 de fani. Mergeți la magazin și ridicați gluten vital de grâu, lapte pe bază de plante, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pepite De Pui Crocante, Pepite De Pui Crocante La Cuptor, și Pepite De Pui Crocante La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți ușor sau tapetați o foaie de biscuiți cu hârtie pergament și lăsați-o deoparte.
Bateți laptele fără lapte și sucul de lămâie împreună până se spumează cu bule. Într-un castron mediu, zdrobiți năutul cu o furculiță sau un tocător de cartofi până când este grosier. Nu doriți să rămână fasole întreagă, dar nu le zdrobiți excesiv, astfel încât să fie curățate și să semene cu fasolea prăjită. Alternativ, puteți pulsa fasolea într-un robot de bucătărie de 10-15 ori și puteți transfera nautul procesat în castron.
Adăugați TVP, firimituri dacă utilizați, gluten vital de grâu, muștar, condimente și agave.
Se adaugă 1/4 cană de apă și se amestecă cu o lingură. Glutenul ar trebui să se formeze aproape instantaneu. Întoarceți-vă pe o suprafață curată și frământați aproximativ un minut, scoțând orice bule în exces și asigurându-vă că se formează firele de gluten. Se modelează amestecul în bilă și se lasă deoparte.
Se toarnă fulgii de porumb într-un castron separat și se pasează până se sfărâmă, ca niște pesmet gros și puțin mai mare și se lasă deoparte. Re-bateți laptele fără lapte și apoi turnați amestecul într-un castron puțin adânc. Rupeți porțiunile de gluten de mărimea unei mingi gonflabile și aplatizați-vă în palma mâinii pentru a semăna cu o formă de pepită. Scufundați în amestecul de lapte fără lapte, astfel încât să fie acoperit pe ambele părți, apoi apăsați în fulgi pe fiecare parte, asigurându-vă că este complet acoperit.
Așezați nugget pe o foaie de cookie și repetați cu toate nuggeturile.
Coaceți pepite timp de 10 minute, răsturnați și coaceți încă 10-15 minute, până când pepite sunt ferme și crocante.Informații Nutriționale
22gfibre dietetice6gzahări4gproteine7g