Pepita Crusted Pacific Halibut cu cremă de Cilantro Serrano

Pepita Crusted Pacific Halibut cu cremă de Cilantro Serrano
Pepita Crusted Pacific Halibut cu cremă Cilantro Serrano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 6.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 590 calorii. Mergeți la magazin și ridicați uleiul de canolan, șalotul, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cimbru- & Susan-Crusted Pacific Halibut, Ceviche de Halibut din Alaska cu Cilantro-serrano "chimichurri", Cu, și Halibut cu coajă de porumb cu Chile-Cilantro Aioli.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Condimentează toate părțile halibutului cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper. Într-un vas superficial, combinați făina și restul de sare și piper. Într-un al doilea vas superficial adăugați ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
HalibutHalibut
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați pepitele într-un al treilea vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
4
Rotiți un file de halibut în făină, scuturând excesul. Scufundați doar 1 parte a fileului în ouăle bătute, apoi în pepitas, apăsând ușor pentru o acoperire uniformă. Așezați pe o farfurie, partea de semințe în sus și repetați cu halibutul rămas. Acoperiți ușor și dați-l la frigider timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HalibutHalibut
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
5
În timp ce peștele se odihnește, pregătiți crema de cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare și adăugați uleiul de canola. Când uleiul este fierbinte adăugați peștele, pepita cu fața în jos și gătiți până la auriu, aproximativ 2 minute. Întoarceți - le, apoi transferați-le ușor pe o foaie de copt prevăzută cu un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Coaceți în cuptor până când temperatura internă de 145 grade F se înregistrează pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 6 până la 7 minute. Aranjați pe farfurii de servire, acoperite cu crema de coriandru și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Adăugați ceapa și ardeiul serrano și sotati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La AmbeleLime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
11
Adăugați jumătate și jumătate și cilantro și aduceți la foc mic. Se amestecă frecvent până se reduce la jumătate, aproximativ 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
12
Se scoate de pe foc, se amestecă sucul de lămâie și sarea și se amestecă cu un blender până se omogenizează, se menține cald sau se reîncălzește ușor înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Don Rodolfo Pinot Grigio. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.
Don Rodolfo Pinot Grigio
Don Rodolfo Pinot Grigio
Don Rodolfo handcrafted Pinot Grigio dezvăluie citrice răcoritoare și nectarină, cu o sclipire de aciditate și finisaj zesty.Acest Pinot Grigio se potrivește excelent cu orice tip de masă mai ușoară, cum ar fi legume proaspete, pește crud sau chiar savurați-l singur.
DificultateExpert
Gata În1 h, 17 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista