Pepene Verde Picant La Grătar
Pepenele verde picant la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,24 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 259 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână chiffonade de mentă, tip de foc: sare directă, kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 95 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc la grătar cu piper picant și salată de pepene verde, Margarita Picantă De Pepene Verde, și Chutney Picant Cu Pepene Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați miere, suc de lămâie, piper cayenne și sare.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform pe întreaga suprafață a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Periați fiecare parte a feliilor de pepene verde cu amestec picant de var și miere.
Puneți pepene verde și grătar și gătiți până când se dezvoltă semnele de grătar, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți pepenele verde de pe grătar, presărați cu mentă și serviți.