Pepene verde, limonadă și gheață de afine
Pepenele verde, limonada și gheața de afine este un fără gluten și vegan desert. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 68 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap la magazin și ridica cuburi pepene verde, suc de lamaie, apa, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Limonadă roșie, albă și afine, Pepene Verde-Afine Gheață Pops, și Pepene Verde-Afine Gheață Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă pepene verde și zahăr în procesor până se omogenizează. Se strecoară piureul în castron, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai multe fructe posibil.
Puneți cupele în tava de copt superficială. Puneți piureul de pepene verde în cupe, împărțind în mod egal (câte 3 linguri fiecare). Congelați până când amestecul este aproape înghețat, aproximativ 2 ore. Acoperiți cupele cu runde de folie, etanșând strâns la margini. Folosind vârful cuțitului mic, faceți o fantă de 1/4 inch în centrul fiecărui capac din folie. Împinge gheață pop stick prin fantă și în siguranță în gheață pepene verde fără a lovi partea de jos a Cupei. Congelați până când gheața de pepene verde este solidă, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Aduceți 1/2 cană de apă și zahăr la fiert într-o cratiță mică grea la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se amestecă sucul de lămâie, sucul de portocale și vanilia. Se răcește la temperatura camerei.
Așezați tigaia cu POP-uri înghețate pe suprafața de lucru; pliați cu grijă folia înapoi peste fiecare ceașcă fără a scoate bățul. Lingurați limonada în cupe, împărțind în mod egal (câte 3 linguri fiecare). Resigilați folia. Congelați până când stratul de limonadă este solid, aproximativ 2 ore.
Se amestecă afinele, 1 cană de apă și zahărul într-o cratiță medie grea la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul. Se fierbe până când boabele sunt foarte moi, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Se strecoară amestecul într-un castron mic, apăsând pe solide pentru a extrage cât mai multe fructe posibil.
Se amestecă sucul de lămâie. Se răcește la temperatura camerei.
Așezați tigaia cu POP-uri înghețate pe suprafața de lucru; pliați cu grijă folia înapoi peste fiecare ceașcă fără a scoate bățul. Se amestecă amestecul de afine în cupe, împărțind în mod egal (Generos 3 linguri fiecare). Resigilați folia. Congelați până când PoP - urile sunt înghețate solide, aproximativ 8 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Îndepărtați folia, apoi rupeți sau folosiți foarfece pentru a tăia cupa de pe fiecare pop; întoarceți PoP-urile de gheață în tigaie și congelați până când sunt gata de servire.