Pepene verde foc și gheață Salsa
Pepene verde foc și gheață Salsa necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 34 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 41 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați cilantro, suc de lămâie, piper jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salsa de foc și gheață, Salsa Prăjită La Foc, și Salsa Prăjită La Foc.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați pepene verde, ardei gras verde, suc de lămâie, cilantro, ceapă verde, jalapeno și sare de usturoi.
Se amestecă bine și se servește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
![Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir]()
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat.