Pepene verde cu sare de fenicul
Pepenele verde cu sare de fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 195 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de fenicul, sare kosher, dintr-un pepene verde de 5 lb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Crudite De Fenicul Și Napi Cu Sare De Fenicul, Parmezan cu fenicul și sare de mare, și Sare de lămâie cu fenicul și Chili.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mică și grea uscată la foc moderat până când este fierbinte, aproximativ 3 minute, apoi prăjiți semințele de fenicul, amestecând continuu, până se rumenesc ușor, 3 până la 4 minute.
Transferați semințele pe o suprafață de lucru și răciți 10 minute. Zdrobiți grosier semințele folosind fundul tigaiei, apoi amestecați împreună cu sare și presărați peste pepene verde.
Se servește cu pene de var.