Pepene verde cu baie dukkah
Pepene verde cu dukkah dip ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 231 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați pepene verde, semințe de coriandru, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum dukkah condimentat iaurt dip, Stele de pepene verde cu baie de fructe, și Feta Dip Cu Ridichi De Pepene Verde.
Instrucțiuni
Pentru dukkah, încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Prăjiți alunele și semințele de susan separat până devin aurii. Între timp, prăjiți semințele de coriandru și chimen într-o tigaie uscată până când sunt parfumate aproximativ 1 min. Răcește totul.
Transferați nucile, condimentele și ingredientele dukkah rămase într-un robot de bucătărie, râșniță de cafea sau pistil și mortar. Se amestecă într-un amestec grosier. Acesta se va păstra într-un borcan etanș până la o lună.
Feliați pepenele verde în pene mici și subțiri. Tăiați coaja de la baza fiecărei pene, astfel încât să se poată ridica, periați blaturile cu puțin ulei de măsline și înmuiați-le în dukkah pentru a servi.