Pepene galben, șuncă Serrano și salată de rucola este un fără gluten garnitură. O porție conține 124 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, piper, șuncă serrano și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Pepene galben, rucola și șuncă Serrano cu sos de boia afumată, Pepene galben, rucola și șuncă Serrano cu sos de boia afumată, și Salată de șuncă Serrano și rucola cu Salsa de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare, amestecând bine cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați pepene galben și șuncă; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
șuncă
3
Aranjați rucola într-un strat uniform pe un platou de servire. Se acoperă cu amestec de pepene galben; se presară uniform cu brânză.