Pepene galben și Prosciutto cu ulei de busuioc
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Cantaloupe și Prosciutto cu ulei de busuioc ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 3,08 USD pe porție. O porție conține 464 calorii, 11g de proteine, și 42G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pepene galben, frunze de busuioc, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pepene galben și Mozzarella cu Prosciutto și busuioc, Salată de rucola, Prosciutto și pepene galben, și Salată De Miere, Pepene Galben Și Prosciutto.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Pe o foaie de copt prăjiți nuci de pin până devin aurii, aproximativ 5 minute și răciți. Într-un blender pur și simplu busuioc cu ulei până când busuiocul este tocat.
Se toarnă pur și simplu printr-o sită foarte fină într-un castron, apăsând puternic pe solide și se aruncă solidele.
Jumătate și pepene galben de semințe.
Tăiați pepenele în pene groase de 1/4 inch și aruncați coaja.
Lingurați uleiul de busuioc pe 4 farfurii. Aranjați pepenele decorativ peste ulei și acoperiți cu prosciutto.
Presărați pepene galben și prosciutto cu nuci de pin și brânză.