Pepene galben și Prosciutto
Pepene galben și Prosciutto este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 12 porții. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 78 calorii. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Rețete similare sunt Prosciutto Și Pepene Galben, Salată de pepene galben cu Prosciutto, și Pepene Galben Învelit Cu Prosciutto.
Instrucțiuni
Tăiați pepene galben în jumătate; scoateți semințele și fibrele.
Tăiați fiecare jumătate pe lungime în 6 pene; îndepărtați coaja.
Tăiați fante transversale, la o distanță de 1 1/2 inci, în fiecare pană de pepene galben.
Tăiați prosciutto în benzi de 1 inch.
Așezați mai multe benzi de prosciutto peste fiecare pană; împingeți prosciutto în fante.