Pepene Galben Și Lassi Portocaliu Cu Anason
Rețeta pepene galben și Lassi portocaliu cu anason ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 1 minute. Această băutură are 650 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 1 și costă $5.57 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de chefir, miere, cuburi de gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de SippitySup. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Pepene galben și Lassi portocaliu cu anason, Cantaloupe Lassi, și Kesar Lassi ~ Saffron dulce Lassi ~ Punjabi Lassi s.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin ai putea încerca este Cadru Band of Stones Gruner Veltliner. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
![Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner]()
Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner
Aromatic, acest vin conduce cu o margine de citrice sărată, cu tonuri de pământ, care au indicii exotice de condimente din Africa de Nord. De acolo există o adâncime de iasomie și fructe tropicale frumoase conduse de citrice, care amintesc de stoarcerea unei pene de var peste fructul unei Papaya tăiate pe jumătate. Nu poți ascunde componenta de grapefruit copt atât de prezentă pe care o numim adesea Squirt...infamul sifon de grapefruit. Acesta este un vin super interesant. Are un echilibru armonios de maturitate, dar o tonă de vervă și energie pe palat. O bază de citrice sărate, ghimbir și piper alb se amestecă cu grapefruit, care toate duc la un finisaj savuros, plin de mineralitate. Acest vin atinge ambele părți ale spectrului gr Pecullner, luminos, proaspăt și vibrant, împreună cu textura și o plinătate care prezintă ceea ce face vinurile albe din Valea Edna unice.