Pepene galben de vară cu smochin și ceașcă de fructe Proscuitto
Rețeta pepene galben de vară cu Fig și Proscuitto ceașcă de fructe ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $ 4.18 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 502 calorii, 13g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână prosciutto di parma, pepene galben, fulgi de chile și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de pepene galben, Proscuitto si Mozzarella, Salsa De Pepene Galben De Vară, și Salată De Pepene Galben De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru fiecare porție, așezați 2 uncii din fiecare pepene galben în centrul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
2
Așezați 1/2 uncie prosciutto deasupra pepenelui, urmat de 8 frunze de micro busuioc, 4 sferturi de smochine și câteva frunze de rachetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Proaspăt
Prosciutto
Rucola
Pepene Galben
Smochine
3
Stropiți deasupra aproximativ 1 lingură de ulei de măsline și garnisiți cu ricotta rasă și un vârf de fulgi de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ulei De Măsline
Brânză Ricotta
4
Gust
5
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
6
Verdeață Mixtă. În parteneriat cu sora și cumnatul său, Leslie și David Silverglide, echipa a lansat cel mai verde restaurant din San Francisco Bay Area în 200
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
7
De atunci, Mixt s-a extins în mai multe locații din întreaga țară, păstrându-și în același timp abordarea curajoasă a salatelor, menținând practici de afaceri sănătoase din punct de vedere ecologic și păstrându-și mandatul inițial de durabilitate a mediului. Baza de origine a lui Swallow este în San Francisco.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.