Pentru Pesto Lardo pe pâine plată cu aluat ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 209 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. 181 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, făină de einkorn cu extracție ridicată, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pâine Plată Cu Pesto De Ceapă Caramelizată, Pizza cu pâine plată cu legume și Pesto, și Usturoi Scape Pesto Flatbread.
Instrucțiuni
1
Se toarnă făina, apa, sarea, uleiul de măsline și starterul de aluat împreună într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Continuați să lucrați aluatul până când dezvoltă o elasticitate netedă, apoi formați-l într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Aluat
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2
Stropiți un bol de amestecare curat cu ulei de măsline, apoi puneți aluatul în vas. Acoperiți-l bine cu folie de plastic sau un capac etanș și lăsați-l să crească până se dublează în vrac, aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
3
Puneți o piatră de copt (ca aceasta) în cuptor și încălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Întindeți aluatul într-un disc gros de aproximativ 1/4 inch. Apoi puneți - l în cuptor, coaceți-l până când se umflă ușor și devine maro auriu la margini-aproximativ 10 până la 12 minute.În timp ce pizza se coace, zdrobiți usturoiul cu un mortar și pistil (găsiți-le aici), apoi lucrați încet în lardo, zdrobindu-l bine în usturoi pentru a forma o pastă albă netedă. Luați rozmarinul într-o mână, apoi ciupiți acele cu degetul mare și arătătorul celeilalte mâini și lucrați-le în pasta de lardo și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți pâinea fierbinte din cuptor și întindeți imediat Pesto-ul Lardo pe pâinea fierbinte, permițând pâinii să se încălzească să topească untura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Untură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Presărați parmezanul peste pâinea cu untură. Reveniți la cuptor timp de 3 până la 5 minute. Feliați și serviți încă fierbinte.