pentru Pesto Lardo pe pâine plată cu aluat

pentru Pesto Lardo pe pâine plată cu aluat
Pentru Pesto Lardo pe pâine plată cu aluat ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 209 calorii, 8g de proteine, și 1g de grăsime. 181 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, făină de einkorn cu extracție ridicată, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pâine Plată Cu Pesto De Ceapă Caramelizată, Pizza cu pâine plată cu legume și Pesto, și Usturoi Scape Pesto Flatbread.

Instrucțiuni

1
Se toarnă făina, apa, sarea, uleiul de măsline și starterul de aluat împreună într-un bol de amestecare de dimensiuni medii. Continuați să lucrați aluatul până când dezvoltă o elasticitate netedă, apoi formați-l într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De AluatAluat De Aluat
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Stropiți un bol de amestecare curat cu ulei de măsline, apoi puneți aluatul în vas. Acoperiți-l bine cu folie de plastic sau un capac etanș și lăsați-l să crească până se dublează în vrac, aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Puneți o piatră de copt (ca aceasta) în cuptor și încălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Întindeți aluatul într-un disc gros de aproximativ 1/4 inch. Apoi puneți - l în cuptor, coaceți-l până când se umflă ușor și devine maro auriu la margini-aproximativ 10 până la 12 minute.În timp ce pizza se coace, zdrobiți usturoiul cu un mortar și pistil (găsiți-le aici), apoi lucrați încet în lardo, zdrobindu-l bine în usturoi pentru a forma o pastă albă netedă. Luați rozmarinul într-o mână, apoi ciupiți acele cu degetul mare și arătătorul celeilalte mâini și lucrați-le în pasta de lardo și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Scoateți pâinea fierbinte din cuptor și întindeți imediat Pesto-ul Lardo pe pâinea fierbinte, permițând pâinii să se încălzească să topească untura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Presărați parmezanul peste pâinea cu untură. Reveniți la cuptor timp de 3 până la 5 minute. Feliați și serviți încă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista