Pentru A Muri Pentru Nu-Coace Tort Pops
Pentru a muri pentru Nu-coace pop tort ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 188 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, bețișoare de acadea, prăjituri sandwich cu ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, ceea ce este improvizabil. Rețete similare includ Nu Coace Oreo Tort Pops, Aur Sclipici Tort Pops (Lamaie Tort Pops), și Tort Pops Rețetă: Cupcake Pops.
Instrucțiuni
Aliniați o tigaie cu hârtie pergament. Tigaia trebuie să se poată încadra în congelator.
Așezați prăjiturile sandwich în vasul unui robot de bucătărie și pulsați până când seamănă cu pesmetul fin.
Amestecați prăjiturile zdrobite, crema de brânză și crema de marshmallow împreună într-un bol.
Rotiți amestecul de prăjituri în bile de dimensiuni de nuc, așezați-le pe tigaia pregătită și congelați timp de 5 minute.
Topiți 1/4 cană scoarță într-un vas de sticlă sau ceramică sigur cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, timp de 1 până la 3 minute.
Scoateți tortul din congelator.
Scufundați fiecare băț de acadea în coaja topită și împingeți un băț la jumătatea fiecărui tort.
Așezați pe tava de foi și întoarceți tortul la congelator timp de 5 minute.
Topiți coaja rămasă într-un bol sigur cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, timp de 1 până la 3 minute.
Turnați acoperirea într-o cană mare de cafea, suficient de adâncă pentru a ușura scufundarea tortului.
Scoateți tortul din congelator și înmuiați fiecare pop pregătit în coaja topită, acoperind complet.
Așezați PoP-urile înapoi pe tava de foi. La frigider până la ferm, aproximativ 10 minute.