Pentru a face o săritură excelentă de cireșe
Pentru a face o săritură excelentă de cireșe necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $11.69 pe portie. O porție conține 1236 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână coniac, cireșe, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 40%. Rețete similare includ Pentru a face un Cocktail excelent Cherry Bounce, Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor, și Cum se face plăcintă cu cireșe cu cireșe proaspete.
Instrucțiuni
Puneți cireșele, tăiați-le în jumătate și puneți-le într-un castron mare. Folosind un tocător de cartofi, zdrobiți cu grijă fructele pentru a extrage cât mai mult suc posibil. Strecurați sucul printr-o strecurătoare mare cu ochiuri fine, apăsând fructele cu o lingură robustă. (Ar trebui să aveți aproximativ 8 căni.) Rezervați piureul de cireșe la congelator sau frigider pentru utilizare ulterioară. Dacă folosiți cireșe borcanate, scurgeți fructele și lăsați sucul deoparte înainte de a înjumătăți și a zdrobi cireșele.
Adăugați orice suc presat în sucul borcan rezervat.
Într-un borcan de sticlă cu capac de 1 galon, combinați sucul cu țuica și zahărul, amestecând pentru a dizolva zahărul. Se acoperă cu capacul și se lasă deoparte la frigider timp de 24 de ore, amestecând ocazional sau agitând cu grijă borcanul.
Aduceți 2 căni de suc la foc mic la foc mediu. Gustați sucul îndulcit și adăugați mai mult zahăr, dacă doriți. Se amestecă bețișoarele de scorțișoară, cuișoarele și nucșoara. Apoi acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei. Se strecoară și se aruncă condimentele.
Se amestecă sucul condimentat înapoi în borcanul de sticlă de 1 galon cu sucul îndulcit rezervat. Acoperiți ușor cu capacul și lăsați-l deoparte cel puțin 2 săptămâni înainte de servire, agitând ocazional borcanul cu grijă.
Serviți la temperatura camerei în pahare mici cordiale sau de vin. Păstrați restul de cireșe rămase în frigider.
De la masa cu Washingtonii: rețete istorice, divertisment și Ospitalitate De la Mount Vernon, editat de Stephen A. McLeod. Toate textulmax 2011 de către Asociația Doamnelor Mount Vernon. Distribuit de University of North Carolina Press.