Pennette cu sparanghel și nuci de pin
Pennette cu sparanghel și nuci de pin este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie prietenoasă cu bugetul. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, nuci de pin, jumătăți de roșii uscate la soare ambalate în ulei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sparanghel Cu Nuci De Pin, Risotto De Sparanghel Cu Nuci De Pin, și Linguine Cu Sparanghel Și Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți; așezați într-un castron mare.
În timp ce pastele gătesc, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoi și piper; gatiti 2 minute, amestecand constant.
Adăugați sparanghel, bulion de pui și suc de lămâie; reduceți focul la mediu. Gatiti 5 minute sau pana cand sparanghelul este fraged. Se amestecă roșiile și sarea; gatiti 1 minut.
Adăugați amestecul de sparanghel în paste și aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu brânză și nuci.