Rețeta Penne Puttanesca ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 41 minute. Această rețetă face 48 de porții cu 64 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Williams Sonoma are 5 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de căței de usturoi, sare și piper, măsline gaetan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Penne Puttanesca, Conopidă Penne Puttanesca, și Penne cu Puttanesca de somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță la foc mediu, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și usturoiul și saut, amestecând ocazional, până când sunt fragede și translucide, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați roșiile, măslinele, caperele, hamsiile și fulgii de ardei roșu, aduceți la foc mic și reduceți focul la mediu-mic. Fierbeți până când roșiile sunt fragede și începeți să se descompună, 25 până la 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă pătrunjelul. Păstrați sosul cald.Aduceți la fierbere o oală mare cu două treimi plină cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați sare și pastele și gătiți conform instrucțiunilor pachetului până la al dente (fraged, dar ferm la mușcătură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Scurgeți pastele, transferați într-un castron mare și adăugați sosul puttanesca; aruncați ușor pentru a amesteca. Împărțiți pastele între boluri individuale și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat