Penne elegante cu sparanghel și creveți

Penne elegante cu sparanghel și creveți
Penne elegantă cu sparanghel și creveți este un fel principal pescatarian . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 25 g de grăsimi și un total de 593 de calorii . Această rețetă servește 2 și costă 4,26 USD per porție. 49 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare și piper, suc de lămâie, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 76% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Penne Con Funghi E Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete) , Supă elegantă de fava și spanac și Ziua Recunoștinței elegantă și intimă .

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați penne și gătiți până al dente, 8 până la 10 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
3
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul și ceapa și se fierbe până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se toarnă vinul alb și se fierbe timp de 2 minute. Se amestecă fulgii de ardei roșu, untul și sparanghelul; gatiti pana sparanghelul este doar fraged, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Adăugați creveții și sucul de lămâie, continuați să gătiți până când creveții au devenit roz și nu mai sunt translucide în centru. Asezonați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
6
Se amestecă pastele penne fierte cu amestecul de creveți și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne FiertePenne Fierte
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
7
Se presara patrunjel si branza parmezan pentru ornat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate16
Revista