Penne de pui cu sparanghel, roșii uscate la soare și inimi de anghinare

Penne de pui cu sparanghel, roșii uscate la soare și inimi de anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă este plăcută de 567 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sare de usturoi, sparanghel, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Pandora de pui cu roșii uscate la soare și inimi de anghinare, Salată de cartofi Pesto cu inimi de anghinare și roșii uscate la soare, și Paste cu inimi de anghinare, roșii uscate la soare și migdale prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Gatiti pastele penne descoperite in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 11 minute.
Se scurge, se lasă deoparte și se menține cald.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați puiul în tigaie și condimentați cu sare, piper și sare de usturoi. Gatiti si amestecati aproximativ 2 minute; scoateți puiul și lăsați-l deoparte. Gatiti si usturoiul si ceapa in uleiul ramas in tigaie pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 3 minute. Se amestecă sparanghelul, roșiile uscate la soare și bulionul de vită; reduceți focul la mediu-mic. Gatiti pana cand sparanghelul devine verde aprins si incepe sa devina fraged, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul în tigaie și amestecați inimile de anghinare. Gatiti si amestecati pana la cald, aproximativ 3 minute.
Îndoiți ușor pastele în pui și legume, acoperiți tigaia și opriți focul. Lăsați amestecul să stea până când pastele au absorbit orice exces de bulion, aproximativ 5 minute.
Se amestecă untul în amestecul de paste până când untul se topește și se acoperă pastele; se presară cu parmezan pentru a servi.