Penne de pui cu sparanghel, roșii uscate la soare și inimi de anghinare
Penne de pui cu sparanghel, roșii uscate la soare și inimi de anghinare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă este plăcută de 567 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sare de usturoi, sparanghel, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Pandora de pui cu roșii uscate la soare și inimi de anghinare, Salată de cartofi Pesto cu inimi de anghinare și roșii uscate la soare, și Paste cu inimi de anghinare, roșii uscate la soare și migdale prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere. Gatiti pastele penne descoperite in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se scurge, se lasă deoparte și se menține cald.
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați puiul în tigaie și condimentați cu sare, piper și sare de usturoi. Gatiti si amestecati aproximativ 2 minute; scoateți puiul și lăsați-l deoparte. Gatiti si usturoiul si ceapa in uleiul ramas in tigaie pana cand ceapa devine translucida, aproximativ 3 minute. Se amestecă sparanghelul, roșiile uscate la soare și bulionul de vită; reduceți focul la mediu-mic. Gatiti pana cand sparanghelul devine verde aprins si incepe sa devina fraged, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul în tigaie și amestecați inimile de anghinare. Gatiti si amestecati pana la cald, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Chips-uri Taco Tricolore
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Îndoiți ușor pastele în pui și legume, acoperiți tigaia și opriți focul. Lăsați amestecul să stea până când pastele au absorbit orice exces de bulion, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se amestecă untul în amestecul de paste până când untul se topește și se acoperă pastele; se presară cu parmezan pentru a servi.