Penne cu sparanghel prăjit și unt Balsamic

Penne cu sparanghel prăjit și unt Balsamic
Penne cu sparanghel prăjită și unt Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 741 calorii, 21g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Un amestec de penne, oțet balsamic, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este bine. Încercați Penne cu sparanghel prăjit și unt Balsamic, Penne cu sparanghel prăjit și unt Balsamic, și Penne cu sparanghel prăjit și unt Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Fixați capetele dure de pe sparanghel și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Tăiați sulițele în bucăți de 1 inch.
4
Puneți sparanghelul pe o foaie de copt și aruncați cu uleiul și 1/4 linguriță fiecare din sare și piper. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Între timp, puneți oțetul într-o cratiță mică. Se fierbe până rămân 3 linguri. Se amestecă zahărul brun și restul de 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Scoateți din căldură.
7
Gatiti Penna intr-o oala mare cu apa clocotita, sarata, pana cand tocmai ati terminat, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PennePenne
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scurgeți pastele și aruncați cu untul, oțetul, sparanghelul, parmezanul și restul de 1 3/4 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Se servește cu parmezan suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
10
Variante: Penne cu Broccoli prăjit și unt Balsamic: când sparanghelul nu este în sezon, tăiați 1 kilogram de broccoli în sulițe mici pentru prăjire. Aruncați-le cu 2 linguri ulei și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper și prăjiți aproximativ 15 minute. Continuați cu pasul
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
PennePenne
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
11
Penne cu legume prăjite, nuci prăjite și unt Balsamic: aruncați în 1/3 cană de nuci de pin prăjite, alune sau nuci la sfârșit, fie cu sparanghel, fie cu broccoli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
PennePenne
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
12
Recomandarea vinului: oțetul Balsamic, parmezanul și, în special, sparanghelul vor fi cel mai bine servite de un vin cu multă aciditate. Căutați un Sancerre din Valea Loarei din Franța (fabricat din struguri sauvignon blanc) sau un Sauvignon blanc din Italia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
SancerreSancerre
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
StruguriStruguri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista