Penne cu sparanghel prăjit și unt Balsamic

Penne cu sparanghel prăjită și unt Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 741 calorii, 21g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Un amestec de penne, oțet balsamic, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este bine. Încercați Penne cu sparanghel prăjit și unt Balsamic, Penne cu sparanghel prăjit și unt Balsamic, și Penne cu sparanghel prăjit și unt Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fixați capetele dure de pe sparanghel și aruncați-le.
Tăiați sulițele în bucăți de 1 inch.
Puneți sparanghelul pe o foaie de copt și aruncați cu uleiul și 1/4 linguriță fiecare din sare și piper. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Între timp, puneți oțetul într-o cratiță mică. Se fierbe până rămân 3 linguri. Se amestecă zahărul brun și restul de 1/4 linguriță de piper.
Gatiti Penna intr-o oala mare cu apa clocotita, sarata, pana cand tocmai ati terminat, aproximativ 13 minute.
Scurgeți pastele și aruncați cu untul, oțetul, sparanghelul, parmezanul și restul de 1 3/4 lingurițe de sare.
Se servește cu parmezan suplimentar.
Variante: Penne cu Broccoli prăjit și unt Balsamic: când sparanghelul nu este în sezon, tăiați 1 kilogram de broccoli în sulițe mici pentru prăjire. Aruncați-le cu 2 linguri ulei și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper și prăjiți aproximativ 15 minute. Continuați cu pasul
Penne cu legume prăjite, nuci prăjite și unt Balsamic: aruncați în 1/3 cană de nuci de pin prăjite, alune sau nuci la sfârșit, fie cu sparanghel, fie cu broccoli.
Recomandarea vinului: oțetul Balsamic, parmezanul și, în special, sparanghelul vor fi cel mai bine servite de un vin cu multă aciditate. Căutați un Sancerre din Valea Loarei din Franța (fabricat din struguri sauvignon blanc) sau un Sauvignon blanc din Italia.