Penne cu sos Romesco

Penne cu sos Romesco ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă vegană servește 4 și costă $1.47 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de paste penne, oțet de sherry, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Penne cu sos de roșii și ardei dulci (Penne Saporite "Il Frantoio"), Ceapa verde la gratar si sparanghel cu Romesco (Cal Inktifots y Esparragos con Romesco), și Penne în sos picant de roșii (Penne all ' Arrabbiata).
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei gras, pielea în sus, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegresc.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Se lasă să stea până se răcește. Se curăță și se toacă.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Frecați ambele părți ale pâinii cu jumătăți de usturoi; ungeți cu ulei. Usturoi tocat; pus deoparte.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare; adăugați pâine. Gatiti 45 de secunde pe fiecare parte sau pana se rumenesc usor.
Combinați ardeii grași, pâinea, usturoiul, migdalele, oțetul și ardeiul roșu zdrobit într-un robot de bucătărie. Procesați până la neted.
Combinați pastele și sosul într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi.