Penne cu sos de roșii prăjite, portocale și măsline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu sos de roșii prăjite, portocale și măsline. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 381 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de suc de portocale, căței de usturoi, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Sos cremos de vodcă de roșii prăjite cu Penne, Paste cu măsline Kalamatan și sos de roșii de struguri prăjiți, și Paste Cu Măsline Kalamatan Și Sos De Roșii Cherry Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și 1 raft în mijlocul cuptorului; preîncălziți la 450 F. Pulverizați 2 foi de copt cu margini cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Răspândiți roșiile pe 1 foaie și ceapa pe a doua foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ceapă
3
Stropiți 1 lingură de ulei peste legume pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Gătit
4
Presărați usturoiul și coaja de portocală peste ambele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
Usturoi
5
Se presară sare și piper. Prăjiți până când legumele sunt foarte fragede și se rumenesc în jurul marginilor, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute pentru ceapă și 45 de minute pentru roșii. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Tomate
Ceapă
6
Se toarnă 1/4 cană suc de portocale peste legume pe fiecare foaie, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul foilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Legume
7
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când sunt doar fragede, dar încă ferme de mușcat. Rezervați 1/2 cană de apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Scurgeți pastele; reveniți la oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați amestecuri de roșii și ceapă, busuioc și măsline în paste. Se amestecă la foc mediu până se încălzește, adăugând suficientă apă de gătit rezervată pastelor pentru a se umezi.