Penne cu sos de prosciutto de roșii

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu sos de prosciutto de roșii. O porție conține 399 calorii, 20g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto de calitate fină, roșii de prune în suc, Penne rigate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Penne cu sos de roșii-salvie și Prosciutto, Sos de cremă de Penne și roșii ușurat cu mazăre și Prosciutto pentru # SundaySupper, și Penne cu sos de roșii și ardei dulci (Saporit Penne "Il Frantoio") pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală medie și grea largă la foc mediu-mare până când strălucește, apoi sotati ceapa până devine aurie, aproximativ 10 minute.
Se adauga usturoiul si saut-ul pana devin aurii, aproximativ 1 minut.
Adăugați prosciutto și saut până la aur, aproximativ 4 minute.
Adăugați roșiile cu suc rezervat, zahăr și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă, 45 de minute până la 1 oră. Se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 8 ore (pentru a permite dezvoltarea aromelor).
Gatiti penne intr-o oala de paste cu apa sarata clocotita (3 linguri de sare pentru 6 litri de apa) pana la al dente.
În timp ce pastele se gătesc, reîncălziți sosul la foc mediu.
Aruncați pastele cu o parte din sos într-un castron de servire și serviți sosul rămas pe lateral.
Sosul poate fi răcit până la 3 zile.