Penne Cu Ricotta, Rucola Și Busuioc

Penne Cu Ricotta, Rucola Și Busuioc
Penne cu Ricotta, rucola și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 641 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, paste penne, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 50 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pesto de rucola-busuioc cu nuci de pin, parmezan și Ricotta, Usturoi busuioc creveți cu Penne într-un busuioc picant Marinara, și Penne cu carne de vită și Rucola.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mare. Gatiti pastele in apa pana la al dente, aproximativ 11 minute. Rezervați aproximativ 1/3 cană din apa de gătit și scurgeți pastele.Între timp, într-un castron mare, amestecați ricotta, Parmigiano, 1 Tbs. din ulei, coaja, 1 / 2tsp. sare și 3/4 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Încălziți restul de 1 Tbs. ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați rucola și busuiocul și 1/2tsp. sare și gătește, aruncând cu clești, până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Transferați amestecul de rucola în bol cu ricotta și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați pastele fierbinți în amestecul de ricotta și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Adăugați lichidul de gătit rezervat după cum este necesar pentru a umezi pastele. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
7
Serviți, trecând mai mult Parmigiano la masă. Sugestii de servire începeți masa cu Bruschetta de bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1
Calorii
1
430, grăsime
2
13, Calorii Grase
1
120, Grăsimi Saturate
2
5, proteine
3
18, Grăsimi Mononesaturate
4
5, carbohidrați
5
500, colesterol
6
25, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
59, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista