Penne Cu Ricotta, Rucola Și Busuioc

Penne cu Ricotta, rucola și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 641 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, paste penne, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 50 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pesto de rucola-busuioc cu nuci de pin, parmezan și Ricotta, Usturoi busuioc creveți cu Penne într-un busuioc picant Marinara, și Penne cu carne de vită și Rucola.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mare. Gatiti pastele in apa pana la al dente, aproximativ 11 minute. Rezervați aproximativ 1/3 cană din apa de gătit și scurgeți pastele.Între timp, într-un castron mare, amestecați ricotta, Parmigiano, 1 Tbs. din ulei, coaja, 1 / 2tsp. sare și 3/4 linguriță. pepper.
Încălziți restul de 1 Tbs. ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu.
Adăugați rucola și busuiocul și 1/2tsp. sare și gătește, aruncând cu clești, până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Transferați amestecul de rucola în bol cu ricotta și amestecați bine.
Adăugați pastele fierbinți în amestecul de ricotta și aruncați pentru a acoperi.
Adăugați lichidul de gătit rezervat după cum este necesar pentru a umezi pastele. Condimentează după gust cu sare și piper.
Serviți, trecând mai mult Parmigiano la masă. Sugestii de servire începeți masa cu Bruschetta de bază.
18, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
59, Grăsimi Polinesaturate