Penne cu Puttanesca de somon
Rețeta Penne cu Puttanesca de somon ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 4 porții cu 633 calorii, 35g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, măsline kalamatan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Penne Puttanesca, Penne Puttanesca, și Penne Cu Ton Puttanesca pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, gătiți pastele până când abia sunt al dente.
Scurgeți, rezervând 11/4 Căni din apa de gătit.
Între timp, într-o tigaie foarte mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline. Condimentați somonul cu sare și piper, adăugați-l în tigaie și gătiți la foc mare până se rumenesc pe ambele părți, dar nu fierte, aproximativ 6 minute.
Transferați somonul pe o farfurie și turnați uleiul din tigaie.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie împreună cu usturoiul și ardeiul roșu zdrobit. Gatiti la foc moderat pana cand usturoiul se rumeneste usor in pete, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați roșiile și gătiți până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Adăugați 1 cană din apa de gătit rezervată pentru paste și aduceți la fierbere, zdrobind ușor roșiile.
Adăugați pastele, măslinele și caperele și gătiți la foc moderat, amestecând, până când lichidul este ușor absorbit, aproximativ 2 minute.
Adăugați somonul în tigaie și împărțiți-l în bucăți. Gatiti, aruncand, pana cand somonul este aproape fiert si pastele sunt al dente, aproximativ 2 minute; adăugați mai multă apă de gătit pentru paste dacă sosul este uscat. Se amestecă busuiocul, se transferă pastele în boluri și se servește.