Penne cu Puttanesca de somon

Penne cu Puttanesca de somon
Rețeta Penne cu Puttanesca de somon ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 4 porții cu 633 calorii, 35g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.75 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare și piper, măsline kalamatan, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Penne Puttanesca, Penne Puttanesca, și Penne Cu Ton Puttanesca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, gătiți pastele până când abia sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți, rezervând 11/4 Căni din apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
3
Între timp, într-o tigaie foarte mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline. Condimentați somonul cu sare și piper, adăugați-l în tigaie și gătiți la foc mare până se rumenesc pe ambele părți, dar nu fierte, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați somonul pe o farfurie și turnați uleiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie împreună cu usturoiul și ardeiul roșu zdrobit. Gatiti la foc moderat pana cand usturoiul se rumeneste usor in pete, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați roșiile și gătiți până se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
7
Adăugați 1 cană din apa de gătit rezervată pentru paste și aduceți la fierbere, zdrobind ușor roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
8
Adăugați pastele, măslinele și caperele și gătiți la foc moderat, amestecând, până când lichidul este ușor absorbit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
9
Adăugați somonul în tigaie și împărțiți-l în bucăți. Gatiti, aruncand, pana cand somonul este aproape fiert si pastele sunt al dente, aproximativ 2 minute; adăugați mai multă apă de gătit pentru paste dacă sosul este uscat. Se amestecă busuiocul, se transferă pastele în boluri și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Revista