Penne cu Pesto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Penne cu Pesto. Această rețetă servește 4 și costă 1,4 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 768 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, busuioc, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Penne cu pesto de mazăre, Spanac Pesto Penne, și Penne Cu Pesto De Usturoi.
Instrucțiuni
Între timp, smulgeți frunzele de busuioc din tulpini (ar trebui să aveți aproximativ 2 căni de frunze). Spălați frunzele într-un castron mare cu apă rece și uscați într-un filator de salată sau uscați cu prosoape de hârtie. Smash și coaja usturoiul.
Puneți busuiocul, usturoiul și nucile de pin într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă grosier. Cu procesorul în funcțiune, adăugați treptat uleiul de măsline și procesați până când pesto-ul este neted.
Transferați pesto-ul într-un castron mare și amestecați brânza. Condimentează cu sarea și puțin piper.
Aduceți o oală mare cu apă rece la fierbere la foc mare și sareți-o Generos.
Adăugați Penna și fierbeți, amestecând ocazional, până la al dente, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scurgeți într-o strecurătoare și economisiți aproximativ 1/4 cană apă de gătit pentru paste.
Adăugați pastele în castron. Folosiți clești și aruncați cu suficientă apă de gătit, astfel încât pesto-ul să acopere uniform pastele. Condimentează cu sare și piper.
a. faceți pesto cremos adăugând 1/4 cană brânză ricotta atunci când prelucrați busuiocul, usturoiul și nucile de pin. Acest lucru este minunat cu tortellini sau ravioli.
B.Top îmbrăcat pesto paste cu 1/2 lire cubulete mari sau înjumătățite mici mozzarella proaspete bile (bocconcini), 3 rosii medii tăiate în bucăți mari, și 1/2 cana fără sâmburi măsline negre, (ne place kalamata pentru aceasta), aproximativ tocat.
Adăugați 1 până la 2 căni de pui sau creveți gătite.
1 cană pătrunjel, 1 cană frunze proaspete de spanac, 2 linguri frunze proaspete de rozmarin, 2 linguri frunze proaspete de cimbru. Înlocuiți nucile pentru nuci de pin
Nota lui Cook: Pesto îngheață frumos. Dacă știți că lotul dvs. se îndreaptă spre frigul profund, nu adăugați brânza.
Adăugarea brânzei chiar înainte de servire luminează aroma și evită o textură gumoasă.