Penne cu Pancetta și ciuperci
Penne cu Pancettan și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 600 de calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimente, paste penne, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Penne Con Funghi e Melanzane (Penne cu ciuperci și vinete), Penne Cu Dovleac Și Pancetta, și Penne cu Pancettan și roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente; se scurge și se lasă deoparte. Între timp, gătiți pancetta într-o tigaie mare la foc mediu până se rumeneste, dar nu crocantă, aproximativ 5 minute.
Se scurge pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie și se lasă deoparte.
Se toarnă grăsimea pancetta din tigaie și se adaugă unt. Creșteți căldura la mediu-mare și amestecați ciupercile feliate. Gatiti si amestecati pana cand ciupercile s-au inmuiat si si-au eliberat lichidul.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți încă 2 minute. Reduceți focul la mediu-mic, apoi amestecați smântâna și condimentul Italian. Fierbeți până când sosul s-a îngroșat ușor.
Pentru a servi, aruncați Penna gătită cu sosul și presărați parmezan.