Penne cu legume în sos de roșii-busuioc

Penne cu legume în sos de roșii-busuioc
Penne cu legume în sos de roșii-busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, conserve de roșii, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Penne cu legume în sos de roșii-busuioc, Jardiniere Penne cu pui si legume in sos de busuioc, și Penne cu sos de roșii și ardei dulci (Saporit Penne "Il Frantoio").

Instrucțiuni

1
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si morcovul in ulei 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant. Se amestecă roșiile și sosul de roșii. Gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se amestecă dovlecelul și busuiocul; reduceți focul la mediu. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand sosul este dorit consistenta. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Se servește peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista