Penne cu legume în sos de roșii-busuioc
Penne cu legume în sos de roșii-busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, conserve de roșii, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Penne cu legume în sos de roșii-busuioc, Jardiniere Penne cu pui si legume in sos de busuioc, și Penne cu sos de roșii și ardei dulci (Saporit Penne "Il Frantoio").
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si morcovul in ulei 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant. Se amestecă roșiile și sosul de roșii. Gatiti 5 minute.
Se amestecă dovlecelul și busuiocul; reduceți focul la mediu. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand sosul este dorit consistenta. Se amestecă pătrunjelul.