Penne cu legume prăjite și brânză de capră

Penne cu legume prăjite și brânză de capră este un vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 358 calorii. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de dovlecei, busuioc, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Rețete similare includ Penne de roșii prăjite cu brânză de capră, Penne cu roșii Cherry prăjite lent și brânză de capră, și Salată prăjită de sparanghel și roșii Penne cu brânză de capră.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Se scurge și se lasă deoparte.
Combinați dovleceii și următoarele 7 ingrediente (dovlecei prin usturoi) într-un castron mare; aruncați bine pentru a acoperi. Aranjați legumele într-un singur strat într-o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 475 timp de 20 de minute sau până se rumenesc, amestecând după 10 minute.
Stropiți oțet peste legume; aruncați bine.
Combinați pastele, amestecul de legume, brânza de capră, busuiocul și cimbrul într-un castron mare; aruncați bine.