Penne cu iaurt-sos Tahini
Penne cu sos de iaurt-Tahini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 339 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți usturoi, ceapă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Falafel cu sos tahini de iaurt, Kebab de pui cu sos de iaurt-Tahini, și Pitas de curcan cu Tahini-sos de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare cu apă clocotită ușor sărată, gătiți pastele 10 până la 12 minute sau până la al dente.
În timp ce pastele se gătesc, amestecați tahini și suc de lămâie.
Așezați într-un robot de bucătărie cu iaurt, apă și căței de usturoi; procesați până se omogenizează.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Adăugați ciupercile și gătiți până se înmoaie. În ultimele câteva minute de gătit adăugați ardeiul gras; ardeiul ar trebui să fie încă crocant.
Scurgeți pastele. Aruncați cu sosul de iaurt-tahini, pătrunjelul tocat și piperul negru proaspăt măcinat.
Serviți sosul de legume peste tăiței.