Penne cu dovlecei prăjiți, aur de soare și Rucola
Penne cu dovlecei prăjiți, aur de soare și rucola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 616 calorii. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper kosher, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Încercați Penne Cu Homar, Porumb, Dovlecei Și Rucola, Farfalle cu dovlecei și sos de roșii Sun Gold, și Flori de dovlecei prăjiți cu Panzanellan de legume la grătar și salată de rucola pentru copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu până când strălucește.
Adăugați feliile de dovlecel și aruncați-le pentru a le acoperi în ulei. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand este foarte moale si incepand sa se rumeneasca, 15-20 de minute. Se amestecă mai des la sfârșit pentru a preveni arderea dovleceilor.
La jumătatea gătirii dovlecelului, adăugați Penna în apa clocotită. Gatiti timp de cinci minute, apoi adaugati rucola. Gatiti pana cand pastele sunt al dente, inca patru-cinci minute mai mult. Când ați terminat, puneți deoparte un sfert de cană din apa pentru paste, apoi scurgeți pastele și rucola într-o strecurătoare.
Folosiți o lingură de lemn și mutați dovleceii în partea laterală a tigaiei.
Adăugați fulgi de usturoi și ardei roșu, amestecați bine și gătiți până la parfum, aproximativ 15 secunde.
Adăugați roșiile și amestecați feliile de dovlecel. Gatiti pana cand rosiile sunt moi, dar nu s-au prabusit, aproximativ un minut. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați pastele și rucola în tigaie, împreună cu apa pentru paste. Gatiti, amestecand des, pana cand lichidul s-a redus, iar pastele sunt acoperite cu sos.
Gustați sare și piper și reglați dacă este necesar. Împărțiți amestecul de paste între patru farfurii.
Se presară parmezan ras și se servește.